Thursday, December 16, 2010 | By: kIcAp...

2011..

Tahun makin bertambah, usia pun mkin meningkat..smpai dah tak cukup kaki tngan nk kira (22 thun = lebih 2 dr jari kaki n tgn)..bila tahun baru, mesti nama mamat ni jdi HOT STUFF...AZAM...bukan AHMAD AZAM, or pak cik Azam jual ikan tepi rumah aku..

bak kate om putih = RESOLUTIONS..bila pikir2 balik, azam aku 10 tahun lepas pun cam tak terlaksana jer..tiap tahun asyik nak tambah azam jer..kalau di ikutkan, dah penuh buku duk tulis senarai azam sejak tahu menulis...

bagi aku, korg list down je sebnyak mana azam korg supaya korang lebih bersemangat dan lebih bermotivasi mgharungi thn baru...tak kisah la tercapai ke tak, janji ader dr takde...bak kate mak aku : destinasi tak penting, tp ape y dilalui spjg perjalanan tu penting..tp y plg pentg kna la ade DESTINASI..tak de la korg meraban entah kemana2...

aku dah siapkan azam aku..korg bila lagi??

azam aku tahun 2012 (konon2 bersemangat la ni)...

- simpan rmbut panjang (tpi aku dah usha rambut Sandara Park y baru tu = cun wooooo)


agak2 aku cun mcm ni tak law aku ptg rmbut aku cam die ni??

- lebih tekun dlm activiti akademik ( bertapa kat fak tiap-tiap ari mugkin)

- cari kerja (sbb dah nk grad)

- tahun ni, nak merasa juga bagi duit raya kat family - ni asik mghulur tgn mintak je...heee

- lebih feminin..ummmmmm...

ala-ala akak Lisa kiter...


- menjadi pemandu berhemah!!! chayok!!

ader le sikit insaf tahun 2011...merbahaya ye anak-anak~~


- lebih sabar n tak cepat baran..
ketenangan n kesabaran membawa kemanisan~~


harap-harap azam tahun baru aku ni berjaya la yer...heee.

reminder to myself : no bf stuff included ...erkkkk....x mo komen!!!

semoga dgn kehadiran tahun baru & bufday aku y ke 22...akn membuatkan aku lebih berusaha dr tahun 2010~~
Chayok~~~  Fighthing...

tak lupa juga : SEMOGA ALLAH MEMBERKATI USAHA-USAHA MURNI AKU DI TAHUN 2011..panjatkan lebih kesyukuran ke atas-Nya atas kurniaan y sgt berharga dalam hidup aku...

kacang dalam cengkerang : semoga tahun 2011 boleh wat aku tersenyum~~heee..dan aku doakan org2 y aku kenal juga berada dalam kebahagiaan dan senyuman pada tahun 2011...

** pe azam anda tahun 2010??**

*** tq Mr Google for images ***



3 chitchot...:

Dida Did Id! said...

nak pinjam azam kau!!! haha

Lelaki Ini said...

wah
azam yg bagus..
smoga tercapai!

kIcAp... said...

dida did : boleh2..kekeke..tp y bf stuff tu x ley kot,,kekeke..

lelaki ini: hehee..azam je y bgus..kekeke..smgat je lbih..last2..dr 10, 1 pon ssh nak cpai..btw..tq!!

Post a Comment