Wednesday, December 15, 2010 | By: kIcAp...

semendang~~

cuti sem da mula..
aku semestinya kat rumahku syurgaku kan..so, xtvt aku kat rumah semestinya bukan makan, tido dan memalaskan diri..
mak aku jenis mak2 y x leh tgk ank dare dia bermalas-malasan..endingnya = telinga aku masuk ward..so untuk mgelakn kejadian buruk berlaku kat telinga aku..baik aku meringankan tulang temulang y berat masuk dapur...kemas apa y patut..


aku ni jenis mlas mgemas..so, solution supaya aku x payah kemas2 = aku akn mngekalkan kekemasan kawasan rumah aku walau dengan apa cre skali pon..aku sgup duduk diam2 tgk tv spye ruang tamu tak macam kapal pecah..kekeke..

kat rumah mmg semendang je busy..trutama tyme2 siang..memalam biasenye aku akan duduk dpan tv sambil melyan je apa jenis drama korea kat KBS World ..ntah apa y ditayangkan, aku pasti dgn rela hati menghayatinya spenuh hati wlupon itu episod ke 100 y bru pertama kali aku tgk..



kacang dalam cengkerang : aku mmg bz..so hrp maaf sesape y msg n kol tp tak berangkat...aku mmg mls nk bukak fon tyme cuti...(aku tak taw pe tema entry aku kali ni...)

***credit to Mr Google for images***

4 chitchot...:

Ari said...

Kau memang pemalas sara! Semua orang maklum. Hahaha! Semoga cuti kau bermakna ye sara..

ni url baru aku, http://aryanawilliams21.blogspot.com/

cheers! :)

kIcAp... said...

heeeee~~~i'm not dat heavy boner!!

echasuzrin said...

eleh... nk update time 15dec je... huhu

kIcAp... said...

15 dec?? naper ngan 15 dec??

Post a Comment