Saturday, November 20, 2010 | By: kIcAp...

kindle...biler le leh dpt..

aku mmg pmbaca novel y tegar x kira lah, melayu ke english..kalau aku fhm tamil, mmg aku beli novel tamil..kekekee..


dah lama aku usha kindle...aku knl menatang tu dr OPRAH WINFREY show...diorg duk promote lam BOOK CLUB...aduhai, mmg menarik..ni antare gmbor2 nye..
kindle 1..agak tebal..



kindle 2 by amazon~lebih npis n maju..



tu y mat salleh nyer version..byk function die mmandangkan rege(harga) dia agak mahal..korg boleh la usha sndiri kalau poket penuh..cam aku ni, hnye mmpu tgk kat Gugel jer..


tadi aku terusha pamplet MPH (korg boleh klik mphonline.com), aku terlihat bebagai version Kindle versi Malaysia(local)..


IRIVER STORY
iriver story 2gb..nice..




kecil, ringan..boleh ditunggang terbalik mgikut keselesaan pmbaca..rege RM 1000


y jns nak touch2 pon ader..ngan rege y lebih mantap..

IRIVER COVER STORY

ni siap leh tulis2..wifi..email..dgr lagu..touchy2 nyer type..rm 1+++


di dtgkan dgn plbagi jns kaler..chantek2!!cover belakang..cover rege lain yer (rm 1++, kalau x silap)


BENQ nREADER K60 

ni pon jns2 touch2 jge..rm 1+++
boleh dgr mp3 smbil mbace buku kesukaan..pndek kata pakej la..sme cam iriver series kat atas..nipis n ringan..cover die leather-like (for luxury touch)..

seterusnya...

ni nme dia Oaxis eReader (BK60001)...agak murah...rm 600++

function die pon biase je..dgr lagu..bce buku..basic for kindle-like gajet kan...ni aku x pasti la dia ni jns touch or qwerty..

last sekali..

Hanlin eReader V60

ade kaler itam jenama ni..slain common kaler kindle-like = putih...

ni kaler putih...harge RM 800++

series ni bukan jns touch2..manual punyer cre...


dalam kacang cengkerang :sterotype kaler = putih...mgkin nerdy2 x suke meriah kot...tp aku suke pink~~

p/s: aku nk sgt mnda ni sbb x perlu aku mgusha buku kat website je..pastu gigit jari kat MPH sebab x dpat beli..

p/s+s : ipad jge plhan saya..kekeke...


"u can discover the world by reading a book" >.<


*all images by mR gOOgle*


3 chitchot...:

ammo said...

nk dld buku pn kne baya.huhuhu

kIcAp... said...

ader y free maa...kekeke..

Dida Did Id! said...

lalinkk........ belikan!!!!!!!!!!!

Post a Comment