Sunday, November 14, 2010 | By: kIcAp...

balik kg+ annoyed ngan....

disclaimer : this material was never tested to any lamp or baby lamp. please do not read this post at night because it dark. keep in mind that this post never touch personal stuff or your pen cover lid. if you wish to speak to operator, please hold. enjoy the music while the operator make dudu first. la la la la lalalalalaaa..viewer discretion is adviced.

tajuk : balik kg ( wpon cam entry ni cam x de langsung kaitan atau kena mengena)

hari ni haku balik kg = nk raya haji katakan..bak kata bdak2 y tak balik, ngan nada y sdikit jeles haku kira ." tak korban lembu kg ko x de ko kan?"...of koz..sbb haku y tkg bawak pisau y sembelih lembu tu..ngeh2..x de haku mmg x terkorban lembu tu...

Wish : selamat hari raya korban!! (berkorbanlah anda sebelum anda dikorbankan)..
kebosanan bila stuck kat mcd kerteh mnuggu cik wati a.k.a mak aku y bru bertolak sjurus slpas aku smpai kat kerteh...(aduhai, sedih~~)

entry kali ni haku nk komen psl bnda2 biasa..
isu bf : gf..bosankan?? mmg sebab haku bosan aku tulis..

bukan bf haku, juga bukan sal gfsss haku y blmbak tu...
bnda y buat haku fobia bab2 relationship..seram sejuk nk  mnaip.
ni list y wat haku sgt annoy a.k.a myampah a.k.a rse nk wat muka nk bg pelempang kt org  spanjang hari.

1. kapel y jenis tak boleh nak duk diam..bukan mereka, tapi tgn2 mereka y merayap mcam org buta buat tangan aku pun nk merayap(terbang ) ke muka mereka..betul la org ckp..cinta tu mmg buta = tp perlu ke raba2..pakai tongkat sudah..tak pun pkai hanjing mcm ster mat salleh tu..cool pe..sgt annoy bila dpan mmber pon nak tunjuk merekalah KAPEL OF DA YEAR..oh my~~y tak boleh bla tu, siap cium2..hallo!! kita kat Msia bukan obersea!! "sara!behave!!!"--huda (mmber aku suka ckp kt aku bnda tu)

2. jenis y manja sememe..aduhai. nk manja, jauh2 boleh.."hello! i pon ade b, c, d e, f jga taw!! igt u sorg ade b?"..buat baias sudah, haku taw ko ader balak.

3. y jenis cemburu membabi buta = sampai dgn balak2 dia pon dia pnggil dat word..oh my Gucci!! hormat mghormati tu kan penting, jgn sampai ko marah , semua binatang kat zoo pun ko nak sebut..agak OvER disitu..takde nyer balak ko nk kena kebas mlainkan balak ko tu y MIANG~~no ooffence..

4. y jenis 2 minit skali kol : da byk sgt ke hrta smpai nk bg tauke Maxis tu kaya..haku rase tepon mak bapak pun x sekerap tu..semiggu skali pun payah ( hanjing diri sendiri~~heee)..takkan la awek ko ngah sembelit pon ko nk taw gak..beragak la weh..

5.y jenis nk jumpa awek depan blok perempuan..ini mmg aku x leh konsider langsung..aku mmg free hair, xkisah sgt la kalau aku jmpe kapel mangkuk y x taw nk hormat privasi org..y aku kesian mmber2 haku y mnutup aurat ni..kesian..takkan la nk jd hntu bungkus smta2 nk amik air kat luar blok y ternyata larangan tok jantan2 y x brape nk brguna.

6. y jenis main lalu je..x kira dpan org tua..org muda..budak kecik..asal boleh je..pegang sana, tepuk sini..berbulu mata taw!! pas tu jmpe org tua, bukan nk greet ke apa ke..jeling lagi adalah..org tua patut kita hormat x kira mak bapak sape pun..cbe kalau kita tgk mak bapak kita org wat cam tu,apa rase?

7. y jenis gf ; duit u duit i, duit i duit i la..amboi..sume dia nk mentekederah...org tu ade mak bapak juga..ade perut nk kena isi..beragak sikit..mentg2 dia syg ko, semua ko nk mintak..terhutang budi tergadai body weh~~apa brg mintak duit ngan laki weh..(ego disitu ye!!)

8. y jenis bf : u byarkan dulu tuk i..i x de duit kecil la..duit besar je ni..mak aii..ini y den x gomar ni..ko laki weh..nak bayar sendiri punya tembolok pon mintak awek, baik kapel ngan monyet je..aduhai..jauhkan aku dr lelaki2 macam ni...
donut ijau~~afi suka..google.com

9. y jenis puji awek/balak cam awek tu miss world and balak cam johnny depp..kawan aku ramai je kapel artis (termasuk haku : wpon cam bidaah sikit knyataan aku ni)..org lain ade awek/balak gak weh..tak yah la puji smpai muka awek ko y cam kuih bingka tu jdi dunot big apple..aduhai..hentikan pujian anda itu krana, org y dgr kdg2 nk muntah ijau kunig kot..baik la kome berzikir..puji-pujian kpd Allah, lg bagus..suci jiwa, bersih naluri..(bajet di situ ye)..
dalam kacang cengkerang : cinta mgajar kita mnjadi manusia y lebih baik..jika anda menjadi lebih teruk, jgn salahkan cinta, salahkah diri sendiri y mmg sedia tak berguna..

"love is not finding a right person, but the right relationship" sekian....

9 chitchot...:

eeqa~ said...

ramay kawan-kawan u kapel artis gitu.. aww! hehehehe~ :D

kIcAp... said...

of koz la...glam kan?hahaha..stetment hrusla mantap~~ngeh2..

echasuzrin said...

hahahahaha.... aku pon pnh gak wat entry cmni, tp versi sopan.... hahaha...
btw, aku ke salah sorg yg kapel ngn artis tu??? ok, bidaah lg... hahahah

kIcAp... said...

kita sumue ok!!hahhaa..dak2 y suke bkumpul lam bilik cik eeqa mmg taste2 artis..hahahhaaa

echasuzrin said...

tau xpe.... masing2 taste nk artis je.... tp taste artis cmne plak? aryana n teeqa je yg dpt... hahahahaha

ammo said...

nasib bek sara bukan jenis2 yg termaktub diatas. senang hati aku..=p

kIcAp... said...

echa:kau kan dah ber e ngan t ngan tomok..ok la tu..artis kot...hahaaa..aku mmg kapel ngan artis korea..xley nk wat pe le..

ammo: mntk2 la aku x jd camtu..senang hati ko??wat u mean ha??

ammo said...

aku kan skandal hang..so aku senang hati la hang bkn jenis2 yg diatas.haaiiii

kIcAp... said...

heee....muke bhgia..*_^

Post a Comment